Novinky
13.10.2019
Vylepšování e-shopu
Zahájili jsme další fázi vylepšování našeho e-shopu. Nafocujeme náš sortiment (především nářadí) s novou technikou a také detailněji tak, abyste si mo... číst celé
12.09.2019
Dotazník
Vzhledem k opakovaným dotazům na pořádání seminářů v naší zahradě přicházíme s malým dotazníkem, abychom zjistili přibližný počet zájemců o semináře z... číst celé
09.09.2019
Období tvarování je tu!
Rád vám budu přinášet krátké reportáže ze svého tvarování. Abyste nemuseli jenom nakupovat :) Stačí přejít do mého blogu číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Společnosti Čestmír Sosnovec, se sídlem Nedrahovice 30, 264 01 Sedlčany, IČ 431 35 285, zapsaná u Živnostenského odboru MÚ v Sedlčanech pod č.j.: 95/ŽO/0207  S(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín 
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Podzim 2019
16.10.2019 ZAHRADA
Podzim 2019
Barvy se mění před očima číst celé
Tvarování borovice 6
07.10.2019 BONSAJE
Tvarování borovice 6
Ne vždy je kompletní tvarování nutné a přínosné číst celé
Tvarování borovice 5
28.09.2019 BONSAJE
Tvarování borovice 5
Večery se prodlužují, času na tvarování pomalu přibývá číst celé
Tvarování borovice 4
26.09.2019 BONSAJE
Tvarování borovice 4
Další drobná borovice z mé sbírky číst celé
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.