Pokračování věrnostní slevy pro rok 2023, započítáváme i objednávky z roku 2022!

více v Novinkách

Novinky
03.02.2023
Tabulka s popisem prodávaných kaligrafických papírů
Tabulky jsou vždy trochu přehlednější než text :)  Pokud vás tedy zajímají vlastnosti papírů na kaligrafii, které prodáváme, mrkněte na článek s tabu... číst celé
31.01.2023
Nový článek na blogu
Papíry pro kaligrafy patří k jednomu z "nejnekonečnějších" témat, stále je co objevovat... https://eshop.sumiko.cz/KALIGRAFIE-A-TUSOVA-MALBA-g6482.ht... číst celé
18.01.2023
Nové bloky z kaligrafických papírů
Kontaktovali jsme nesmírně šikovnou ženu zabývající se vazbou knih a zahájili spolupráci na výrobě bloků, které budou obsahovat především námi nabízen... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Newsletter

mám zájem o zasílání 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Společnosti Čestmír Sosnovec, se sídlem Nedrahovice 30, 264 01 Sedlčany, IČ 431 35 285, zapsaná u Živnostenského odboru MÚ v Sedlčanech pod č.j.: 95/ŽO/0207  S (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Popis prodávaných kaligrafických papírů
Popis prodávaných kaligrafických papírů
Přehledná tabulka popisující v našem eshopu prodávané kaligrafické papíry číst celé
Vlastnosti kaligrafických papírů
Vlastnosti kaligrafických papírů
Přinášíme další zajímavý text pro kaligrafy, tentokrát o vlastnostech kaligrafických papírů číst celé
Čištění razítka
Čištění razítka
Nevíte, jak se starat o razítko po jeho použití? číst celé
Velikosti papírů v Japonsku
Velikosti papírů v Japonsku
Při hledání odůvodnění proč mají japonské papíry rozměry, které mají a které se neshodují s těmi v Evropě používanými, musíme zabrousit zase do země j... číst celé

         

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz