Nové věrnostní slevy pro rok 2022

více v Novinkách

Novinky
11.05.2022
Další kaligrafické zboží z Japonska
Dopnili jsme a rozšířili náš sortiment kaligrafického zboží. Novinkou jsou pouzdra na štětce nebo bokuchi, doplněny byly také další položky v přísluše... číst celé
10.05.2022
Vzpomínkové kaligrafické fotogalerie
Člověk moc rychle zapomíná, věci se stále mění. Jakmile ale otevřete starší fotografie, vzpomínky jsou hned zpět. Mrkněte na některé z našich akcí z p... číst celé
05.05.2022
Tekuté tuše komplet
Tekuté tuše z lednové objednávky jsou komplet, můžete tedy vybírat z poměrně zajímavého sortimentu, co říkáte?   tekuté tuše číst celé
Zobrazit všechny novinky
Newsletter

mám zájem o zasílání 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Společnosti Čestmír Sosnovec, se sídlem Nedrahovice 30, 264 01 Sedlčany, IČ 431 35 285, zapsaná u Živnostenského odboru MÚ v Sedlčanech pod č.j.: 95/ŽO/0207  S (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Popis výroby pevných tuší
Popis výroby pevných tuší
S postupným zkvalitňováním našeho obchodu pracujeme také na přesnějším poznávání výrobním postupů u nabízeného zboží. číst celé
Adachi
Adachi
Název Adači muzeum sice nenaznačuje, že by se mělo jednat o zahradu, nicméně je tomu tak. Slovo muzeum v názvu tohoto komplexu naznačuje, že kromě zah... číst celé
Ryougin-an
Ryougin-an
Shigemori Mirei se vrací číst celé
Nové štětce a další zboží pro kaligrafy
Nové štětce a další zboží pro kaligrafy
Před týdnem dorazila první část další kaligrafické objednávky z Japonska číst celé

         

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz