Nové věrnostní slevy pro rok 2022

více v Novinkách

Novinky
09.09.2022
Blíží se podzim a zima
nebude tolik práce venku a zbude nám více času na náš trénink se štětcem. Další zboží dorazilo!   fotogalerie   kaligrafické potřeby číst celé
29.08.2022
Další zpřesnění popisu
Po krátké prázdninové pauze se vracíme ke zlepšování našeho eshopu. Díky spolupráci s paní Mari Kučera zase o kousek zpřesňujeme popis kaligrafického ... číst celé
16.08.2022
Nové misky z dílny Klika-Kuřátková
Ne, že bychom nějak výrazně pocítili prázdniny, ale trochu té dovolené přeci jen bylo :). Připravujeme novou sadu misek od proslulých českých keramiků... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Newsletter

mám zájem o zasílání 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Společnosti Čestmír Sosnovec, se sídlem Nedrahovice 30, 264 01 Sedlčany, IČ 431 35 285, zapsaná u Živnostenského odboru MÚ v Sedlčanech pod č.j.: 95/ŽO/0207  S (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Testování papírů na kaligrafii
Testování papírů na kaligrafii
Další testování papírů s paní Mari Kučera přineslo opět řadu zajímavostí a nové zkušenosti číst celé
Kouzlo černé - kusamono 2
06.06.2022 KUSAMONO
Kouzlo černé - kusamono 2
Po zhruba týdnu některé rostliny nakvetly číst celé
Kouzlo černé
29.05.2022 KERAMIKA
Kouzlo černé
Našel jsem si trochu času a začal objevovat kouzlo černé barvy při fotografování číst celé

         

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz