Novinky
28.09.2020
Plastové misky
Nové plastové misky naleznete v kategorii Misky. Dále jsme doplnili chybějící hliníkový drát - 2mm drát a nově 6mm drát. Pro razantní "ohýbače" je k ... číst celé
20.08.2020
Misky z dřevovýpalu
Naskladnili jsme další misky pálené dřevem, jak kulaté (průměr do 30 cm), tak nové - obdélníkové, se speciálním designem    číst celé
02.07.2020
Další nové misky
Připravili jsme pro vás další nové misky, tentokrát kruhy z profesionálního ateliéru Klika Kuřátkové číst celé
Zobrazit všechny novinky
Newsletter

mám zájem o zasílání 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas Společnosti Čestmír Sosnovec, se sídlem Nedrahovice 30, 264 01 Sedlčany, IČ 431 35 285, zapsaná u Živnostenského odboru MÚ v Sedlčanech pod č.j.: 95/ŽO/0207  S (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu sosnovec@sumiko.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Yushien garden 1
Yushien garden 1
První díl o zahradě Yushien, ráji černých japonských borovic číst celé
Stárnutí
13.08.2020 BONSAJE
Stárnutí
Jak se nám stárne? číst celé
Zenkou-ji, Nagano
Zenkou-ji, Nagano
První ze vzpomínkových článků z cest po Japonsku číst celé
Masaharu Ogawa - psaní kaligrafie živě 3
Masaharu Ogawa - psaní kaligrafie živě 3
Další díl psaní kaligrafie od Masaharu Ogawy, tentokrát věnovaný hiraganě číst celé

         

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.