Novinky
12.02.2020
Balení zakázek
Už dlouho nám není lhostejné, jak tristní je situace v odpadovém hospodaření nejen v ČR, ale celosvětově. Z toho důvodu již několik měsíců balíme námi... číst celé
27.01.2020
Pravidelné slevy
Počínaje prosincem 2019 jsme zavedli pravidelné slevy na naše zboží. V každém z daných období tak objevíte několik položek z našeho sortimentu, u kter... číst celé
22.01.2020
Zboží Kaneshin
První část zboží od firmy Kaneshin z Japonska je tu, druhou dorazí co nevidět. Zbývá už jen doplnit cenu a můžete si vybrat z nového sortimentu. Nemus... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas Společnosti Čestmír Sosnovec, se sídlem Nedrahovice 30, 264 01 Sedlčany, IČ 431 35 285, zapsaná u Živnostenského odboru MÚ v Sedlčanech pod č.j.: 95/ŽO/0207  S (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu sosnovec@sumiko.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Modřín trojskupina
12.01.2020 BONSAJE
Modřín trojskupina
Další článek z "modřínové vlny" číst celé
Modřín Picasso
07.01.2020 BONSAJE
Modřín Picasso
Ani u tohoto modřínu si nevzpomínám přesně, kdy jsem ho přinesl dolů z kopců. Dobře si ovšem pamatuji to, že jsem transport dolů se stromem na zádech ... číst celé
AKITEN 2019
04.11.2019 BONSAJE
AKITEN 2019
Po dlouhé době jsem navštívil výstavu bonsají. A stálo to za to. číst celé
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.