Nové věrnostní slevy pro rok 2022

více v Novinkách

Novinky
04.01.2022
Věrnostní sleva
Stále nám narůstá počet stálých zákazníků, kteří v našem eshopu pravidelně nakupují. To nás samozřejmě těší a zároveň zavazuje. Aby naši stálí zákazní... číst celé
01.01.2022
Poštovné zdarma
Vážení zákazníci, s novým rokem vám přinášíme dobrou zprávu. Při zasílání vaší objednávky přes Zásilkovnu.cz budete mít při objednávce nad 1.500,-Kč (... číst celé
29.12.2021
Další štětce pro kaligrafy
Sortiment štětců se stále rozšiřuje, máme radost, že vám můžeme nabízet nové a nové typy štětců, a že jste spokojeni :) Klikněte na Novinky   číst celé
Zobrazit všechny novinky
Newsletter

mám zájem o zasílání 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas Společnosti Čestmír Sosnovec, se sídlem Nedrahovice 30, 264 01 Sedlčany, IČ 431 35 285, zapsaná u Živnostenského odboru MÚ v Sedlčanech pod č.j.: 95/ŽO/0207  S (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu sosnovec@sumiko.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Adachi
Adachi
Název Adači muzeum sice nenaznačuje, že by se mělo jednat o zahradu, nicméně je tomu tak. Slovo muzeum v názvu tohoto komplexu naznačuje, že kromě zah... číst celé
Ryougin-an
Ryougin-an
Shigemori Mirei se vrací číst celé
Nové štětce a další zboží pro kaligrafy
Nové štětce a další zboží pro kaligrafy
Před týdnem dorazila první část další kaligrafické objednávky z Japonska číst celé
Joujuu-in
Joujuu-in
Zahrada měsíčního svitu číst celé

         

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz