Pokračování věrnostní slevy pro rok 2023, započítáváme i objednávky z roku 2022!

více v Novinkách

Novinky
03.02.2023
Tabulka s popisem prodávaných kaligrafických papírů
Tabulky jsou vždy trochu přehlednější než text :)  Pokud vás tedy zajímají vlastnosti papírů na kaligrafii, které prodáváme, mrkněte na článek s tabu... číst celé
31.01.2023
Nový článek na blogu
Papíry pro kaligrafy patří k jednomu z "nejnekonečnějších" témat, stále je co objevovat... https://eshop.sumiko.cz/KALIGRAFIE-A-TUSOVA-MALBA-g6482.ht... číst celé
18.01.2023
Nové bloky z kaligrafických papírů
Kontaktovali jsme nesmírně šikovnou ženu zabývající se vazbou knih a zahájili spolupráci na výrobě bloků, které budou obsahovat především námi nabízen... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Newsletter

mám zájem o zasílání 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas Společnosti Čestmír Sosnovec, se sídlem Nedrahovice 30, 264 01 Sedlčany, IČ 431 35 285, zapsaná u Živnostenského odboru MÚ v Sedlčanech pod č.j.: 95/ŽO/0207  S(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Popis prodávaných kaligrafických papírů
Popis prodávaných kaligrafických papírů
Přehledná tabulka popisující v našem eshopu prodávané kaligrafické papíry číst celé
Vlastnosti kaligrafických papírů
Vlastnosti kaligrafických papírů
Přinášíme další zajímavý text pro kaligrafy, tentokrát o vlastnostech kaligrafických papírů číst celé
Čištění razítka
Čištění razítka
Nevíte, jak se starat o razítko po jeho použití? číst celé
Velikosti papírů v Japonsku
Velikosti papírů v Japonsku
Při hledání odůvodnění proč mají japonské papíry rozměry, které mají a které se neshodují s těmi v Evropě používanými, musíme zabrousit zase do země j... číst celé

         

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz